Gönüllülüğün toplumda yaygınlaştırılması, gönüllü çalışmalarının kapasitesinin arttırılması ve gençlerimizin gönüllü faaliyetlerine katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla Türk Kızılay Gönüllü Yönetim Sistemi ''www.gonulluol.org'' 4 Aralık 2020 tarihinde kullanıma açılmıştır.

Gönüllüler sisteme üye olduktan sonra ilgi duydukları gönüllülük alanlarını seçebilecek ve seçmiş oldukları gönüllülük alanlarına uygun açılan gönüllü görevlerine katılım sağlayabilecektir.

Üniversitelerimizde verilen ''Gönüllülük Çalışmaları'' seçmeli dersi için gönüllülük faaliyetlerine katılım sağlamak isteyen öğrenciler bu sistem üzerinden kayıtlarını gerçekleştirdikten sonra kendilerine uygun buldukları Kızılay gönüllülük faaliyetlerine başvurabileceklerdir. Bununla birlikte,  ''www.gonulluol.org''   aracılığı ile gönüllüler sistem üzerinden;  ''Kızılaycılık, İlkyardım, Afetler ve Korunma Bilinci'' gibi birçok farklı alanda eğitimlerini tamamlayabilecek ve sertifikalarını alabileceklerdir.

İYİLİK KİME YAKIŞMAZ Kİ?