Malaysian Rubber Council MRC, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye Sismik İzolasyon Derneği işbirliğiyle 29 Kasım 2022 tarihinde “Yüksek Sönümleme Teknolojisi ile Depremlere Karşı Riskin Azaltılması” konulu bir seminer düzenledi.

Başkanlığını İTÜ Afet Yönetimi Enstitüsü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Fatih Sütcü'nün yaptığı, inşaat mühendisleri, mühendislik danışmanları, mühendislik üniversitelerinden profesörler ve öğrenciler, inşaat firmaları, ilgili kuruluşlar ve düzenleyici makamlar için sismik izolasyon ile yapısal hasarları azaltma hakkında daha fazla bilgi edinmeleri için mükemmel bir fırsat sağladı. Türkiye'de inşaat, denizcilik, demiryolu ve madencilik gibi çeşitli uygulamalar için Yüksek Sönümlü Doğal Kauçuk Taşıyıcı (HDNRB) ve diğer mühendislik kauçuk ürünlerinin kullanımı konusunda önemli bir seminer düzenlendi.

MRC