Türk Eğitim Vakfı, T.C. vatandaşı, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, başarılı; ülkesine, bilime ve dünyaya katkıda bulunma amacı taşıyan, T.C. sınırları içerisinde bir devlet üniversitesinde yüksek lisans veya doktora yapan öğrencilere başarı bursları vermektedir.

TEV Yüksek Lisans Başarı Bursu ve Doktora Başarı Burslarımıza ait duyurular aşağıda yer almaktadır. 2022-2023 öğretim yılında yüksek lisans öğrencilerine 2.000 TL, doktora öğrencilerine ise 2.650 TL olmak üzere 9 ay burs ödemesi yapılacaktır. Son başvuru tarihimiz 2 Ekim’dir. İngilizce seviyesi ve akademik başarısı yüksek, seçtiği alan ve konuyla ilgili plan ve motivasyonunu iyi ifade edebilen, topluma ve bilime katkıyı kendine amaç edinmiş yüksek lisans ve doktora öğrencilerine duyurulur.

TEV Yüksek Lisans Burs Duyurusu 2022-2023
TEV Doktora Burs Duyurusu 2022-2023